Finn den beste justerbare sengen

De aller fleste søvnekspertene er enige om at en justerbar seng er det aller beste for deg hvis du har problemer med ryggen eller uro i bena. Med en justerbar seng kan man nemlig finne den posisjonen som skåner kroppen mest.

Noen trenger å sitte opp og sove. Det gjelder for eksempel mennesker som har problemer med å puste, og her kan selvfølgelig en justerbar seng virkelig være til hjelp. En justerbar seng er også god hvis man har problemer med beina eller føttene. Mange trenger å få hevet beina litt og det er ingen problem med en justerbar seng. Litt eller mye – og man kan justere så ofte man vil uten å måtte gå ut av senga.

Det er også andre fordeler ved en justerbar seng. Mange liker å se på tv eller lese en god bok før man skal sove. Med en justerbar seng kan man enkelt finne den perfekte stillingen med få trykk på en fjernkontroll, i stedet for å stable massevis av puter bak ryggen og nakken. Nedenfor har vi skrevet litt om tre fantastiske justerbare senger, som helt sikkert kan berike nattesøvnen din. Uansett om du har problemer med ryggen eller beina, eller ikke.

Senses Nova justerbar sengjusterbar seng

→ Kjøp den her

Hvis du befinner deg i en Senses Nova har du alle muligheter for å få deg en god nattesøvn. Dette er en justerbar seng av høy kvalitet, hvor du har alle muligheter for å ligge akkurat slik du har lyst til og slik du har behov for. Det spiller ingen rolle hvordan du ligger best, for madrassen i Senses Nova kan innstilles slik at du bli avlastet og får den nødvendige støtten gjennom hele natten, slik at du forhåpentligvis ikke våkner unødvendig.

3 madrasslag

Senses Nova er utstyrt med hele tre madrasslag, i tillegg til en kraftig motor. Resultatet av dette samarbeidet er at alt ligger til rette for at du kan få en god og restituerende nattesøvn. Sengen består av en rammemadrass med motor, samt en fjærmadrass og en overmadrass på toppen.

Rammemadrassen og motor

Rammemadrassen i Senses Nova er en kraftig oppgradering i forhold til det du finner i alminnelige justerbare senger. Her har de ikke skum, men pocketfjær, og med pocketfjær i madrassen er du sikret en uovertruffen komfort og støtte, natt etter natt.

Det skal selvfølgelig også være en god motor når vi snakker om justerbare senger. Her får du en tilnærmet lydløs motor fra danske Linak. Motoren og fjærene er omgitt av en ramme bestående av svensk furu. Til sammen utgjør de komponentene et særdeles godt grunnlag for en slitesterk, robust og komfortabel nattesøvn.

Fjærmadrassen

Denne madrassen består også av pocketfjær, og det er samarbeidet mellom pocketfjærene i de to madrassene som legger grunnlaget  for den omfattende støtten du får i Senses Nova. Legg også merke til at madrassen har hele sju komfortsoner!

Overmadrassen

På toppen ligger overmadrassen. Det er denne madrassen du har nærkontakt med hver dag og derfor er det selvfølgelig viktig at denne madrassen kan tilpasse seg kroppen din. Denne overmadrassen har en kjerne på hele 6 cm, noe som sikrer deg en komfortabel og fintfølende overmadrass. Du kan lese mer om og bestille Senses Nova her.

Anatomic justerbar sengjusterbarseng

→ Kjøp den her

Noe av det aller viktigste når det kommer til justerbare senger er selvfølgelig de regulerbare komponentene. Det hele skal bare virke. Det betyr  blant annet at sengen skal være solid bygget, siden sengen hele tiden skal kunne justeres. Anatomic har en solid treramme av massivt tre. Denne rammen er selve plattformen for nattesøvnen din og det er ytterst viktig at den er stabil. Anatomic kommer med en garanti på hele 25 år på ramme- og fjærbrudd på denne sengen, noe som vitner om hvor sikre man er på sengens kvaliteter.

Selve mekanikken gjør at man kan heve både fotenden og hodeenden, noe som igjen betyr at du kan innstille sengen akkurat slik du gjerne vil ha den.

Fjærmadrassen

All komfort har sitt utspring fra denne madrassen. Hvis den ikke duger, duger resten av sengen heller ikke, men som denne madrassen duger! Den har hele 500 fjær pr. m2! Fjærene er ikke som alminnelige pocketfjær, for Anatomic er oppjustert og oppgradert til luksusklassen så madrassen er utstyrt med Anatomic-pocket. Forskjellen på disse fjærene og alminnelige pocketfjær er at disse er inndelt i 7 komfortsoner etter et spesielt ergonomisk mønster. Madrassen er med andre ord spesielt designet for å gi en optimal støtte samtidig som den tar hensyn til menneskets anatomi og liggeposisjon. Du kan lese mer om og bestille Anatomic her.

Ideel Komfort justerbar sengjusterbar seng best

→ Kjøp den her

Her får du en danskdesignet justerbar seng med et stilsikkert og rent uttrykk. Ideel komfort har ingenting som ikke trenger å være der – fokuset har vært på å skape en seng med den aller beste komforten og kvaliteten.

Perfekt tilpasning

Når man lager en god justerbar seng, er det viktig at alle komponentene samarbeider. I Ideel komfort finner du en danskprodusert motor som gir deg muligheten til å innstille hvor stor helling det skal være på madrassen, slik at resultatet blir perfekt for deg og dine behov. Rundt motoren og fjærene er det en solid treramme på 10 cm.

Komfortabelt samarbeid

Fjærmadrassen har pocketfjær og rundt disse fjærene er det hybridskum. Dette skummet er designet for å være både temperaturregulerende og støttende. Fjærene i fjærmadrassen samarbeider med skummet og det er dette samarbeidet som sikrer at fjærene legger seg rundt kroppen din. Det hele er en optimal avlastning, og hybridskummet bidrar dessuten til et sunt miljø i sengen. Den ventilerer og transporterer nemlig eventuell fukt vekk fra madrassen slik at du holder deg tørr mens du sover.

Overmadrassen

Den delen av sengen kroppen din har aller mest kontakt med er selvfølgelig overmadrassen. Derfor er det også viktig at den har minst like god kvalitet som resten av sengen, ellers blir det jo meningsløst. Overmadrassen i Ideel Komfort har en kjernehøyde på 6 cm. Dette er 50% mer enn det de alminnelige overmadrassene operer med. Du er derfor garantert en overmadrass som fullstendig tilpasser seg kroppen din og den personlige liggeposisjonen din. Les mer om og bestill Ideel Komfort her.